Theaterkijkclub

Wil je meer uit een voorstelling halen? Sluit je dan aan bij de Theaterkijkclub Almere. Na een succesvolle eerste ronde in 2016 organiseren Corrosia Theater, Expo en Film en Kunstlinie Almere Flevoland de cursus in 2017 opnieuw.

Samen met de andere deelnemers bezoek je acht bijzondere theaterproducties, afwisselend in Corrosia Theater, Expo & Film en Kunstlinie Almere Flevoland. Voorafgaand aan de voorstelling krijg je alles te horen over de achtergrond en de inhoud en ontmoet je de makers. Met de Theaterkijkclub Almere leer je naar een voorstelling te kijken, krijg je inzicht in de laatste ontwikkelingen en de geschiedenis van theater en word je op de hoogte gebracht van wat er te zien is in grote en kleine theaters in Nederland. Een exclusieve inkijk in de actuele Nederlandse theaterpraktijk dus!

De Theaterkijkclub Almere heeft de volgende voorstellingen voor jou uitgekozen:


De tweede helft van de serie start in september 2017. De geselecteerde voorstellingen zullen voor de zomer bekend gemaakt worden.
Kosten cursus: € 100,- voor 8 avonden inclusief kaarten voor de theatervoorstellingen.

Neem voor meer informatie contact op met Corrosia Theater, Expo & Film via 036 5215929 of info@corrosia.nl, of kijk op www.corrosia.nl.