Vier Sinterklaas bij KAF

Op 18 november komt Sinterklaas aan in Almere. Kunstlinie Almere Flevoland viert zijn komst met toffe Sint activiteiten en voorstellingen voor kinderen. Zo kunnen kinderen een mega grote schoorsteen van LEGO® bouwen en een overvloed aan pepernoten eten, kunnen kleuters en tieners headbangen op bekende Sinterklaasliedjes tijdens het Pepernotenpopconcert en verassen we kinderen met een leuk cadeau in de schoen tijdens de Sinterklaas Musical.

Vind de Pepernoten in onze LEGO® Schoorsteen

Datum: zaterdag 18 november 
Tijd: 13.30 – 14.30 uur
City Lounge

Hou jij van bouwen? En vind je het leuk om creatief bezig te zijn met LEGO? Kom dan op zaterdag 18 november naar de City Lounge in KAF. We dagen je uit om de hoogste schoorsteen van LEGO steentjes te bouwen.  Dit mag je alleen doen, maar het is ook leuk als je hulp hebt van je broertjes, zusjes, familie en vriendjes! Natuurlijk strooien de pietjes op deze speciale dag met heerlijke pepernoten. Dat wordt bouwen en smullen! Als je klaar bent met bouwen, kun je de Sint en zijn pieten verwelkomen op de Esplanade. Tot dan!

Gratis entree

Het Pepernotenpopconcert
Datum: woensdag 22 november
Tijd: 14.00 uur
Middenzaal

Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen moedig zien stagediven? Dit kan zo maar gebeuren tijdens het Pepernotenpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien! We bedoelen maar: de Pepernotenpopconcerten van zanger en presentator Jelle Amersfoort en zijn live band zijn geweldig!

Meer informatie en tickets

 
Sinterklaas Musical
Datum: zondag 26 november 
Tijd: 13.00 uur en 16.00 uur
Grote Zaal

Een spannend verhaal, leuke meezingliedjes en natuurlijk heel veel pepernoten. Kom naar de Sinterklaas Musical, georganiseerd door Theaterschool Almere en geniet van deze vrolijke, interactieve meezingvoorstelling. Vergeet je niet je schoen te zetten in de foyer? Misschien zit er na afloop van de voorstelling wel iets leuks in!

Meer informatie en tickets