Kerstvakantie

Bij KAF zit je tijdens de kerstvakantie lekker warm en kun je genieten van de leukste voorstellingen en activiteiten. En omdat kerst om gezelligheid en saamhorigheid draait, kom je natuurlijk niet alleen. Bezoek met het hele gezin de voorstelling Dummie de Mummie of neem een vriendje of vriendinnetje mee naar onze LEGO® Architectuurstudio. Je mag meebouwen aan onze kerstdorp! Kom je ook gezellig?

Kerstvakantie agenda:

Woensdag 27 december  t/m 30 december 2017 | Jingle Bells!

Ben jij dol op lego-en? In de kerstvakantie dagen wij jou uit om de hoogste toren van LEGO® steentjes te bouwen, mee te helpen aan de bouw van een kerstdorp en mag jij jouw nieuwsjaarwens op onze muur bouwen . Kom je ook?

Tijden: 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Meer info & tickets

Vrijdag 29 december 2017 Dummie de Mummie  - 14.00 uur

Zet je maar schrap, want de mummies nemen voor een dag Almere over tijdens een avontuurlijke show.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Meer info & tickets 

 

Dinsdag 2 januari t/m vrijdag 5 januari 2017 | Land Art Lego Junior

Nergens op aarde vind je zoveel landschapskunst bij elkaar als in Flevoland. In de expo ‘Once More, With Feeling’ hebben zeven kunstenaars hier een reactie op gemaakt. Je krijgt een rondleiding door de expo en mag daarna aan de slag met je eigen Land Art kunstwerk, gemaakt van LEGO® steentjes. Ontdek de kunstenaar in jezelf!~

Tijden: 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Meer info & tickets

Zaterdag 6 januari 2017 Het Zandkasteel – 14.00 uur

Koning Koos is jarig. Dat wordt lekker zingen, dansen en feesten! Een nieuwe en leerzame voorstelling gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin TV serie.

Leeftijd: 2 tot 6 jaar

Meer info & tickets