Cabaret

De Partizanen

Reprise Welkom in Partizanië

Ze zijn terug! Na hun prijswinnende debuut uit 2014 gaan De Partizanen opnieuw het land in.
Om u te overtuigen dat De Partizanen de moeite waard zijn. En het leven dus ook. De Partizanen (Thomas Gast en Merijn Scholten) begonnen bij Comedytrain, wonnen in 2013 het Leids Cabaret Festival, schreven voor Dit was het nieuws en kregen in 2015 De Neerlands Hoop voor het beste debuutprogramma. Volgens de pers zijn ze “virtuoos absurd” en brengen ze “knappe staaltjes satire”. Dus pak in die tas en gun jezelf een enkele reis naar het beloofde land Partizanië!

Meer over De Partizanen
De Partizanen zijn Thomas Gast en Merijn Scholten. Ze begonnen bij Comedytrain, wonnen in 2013 het Leids Cabaret Festival en kregen in 2015 De Neerlands Hoop voor het beste debuutprogramma. Verder kent u ze wellicht van Spijkers met Koppen of hun rubriek ZZZP-TV in het televisieprogramma COJONES. Daarnaast schrijven ze voor Dit was het nieuws en Panache.

De pers over De Partizanen
De NRC schrijft over hun debuutprogramma: “Partizanen zijn virtuoos absurd in sketches en razendsnelle tweespraak (…) In hun goed doortimmerende, titelloze debuutprogramma laten ze zien dat ze anderhalf uur lang kunnen excelleren in elkaar snel opvolgende, nonsensicale tweespraakjes. In één klap is het cabaret een fantastisch sketchduo rijker.” Ook in andere recensies worden De Partizanen geroemd om hun “Betere onzin-op-een-stokkie-werk”, “Sterk taalgebruik en vloeiend samenspel” en “Knappe staaltjes satire.”