Theaterconcert

Dany Lademacher’s Wild Romance

Out of Heaven Jubileumtour

Dany Lademacher maakte jaren lang deel uit van His Wild Romance, de begeleidingsband van rock ’n roll-legende Herman Brood. Met keiharde swingende rock, intieme ballads en persoonlijke verhalen vormt dit theaterconcert de ultieme ode aan Herman. Stampend, strak en sexy.

Herman Brood & His Wild Romance

De originele begeleidingsband van Herman Brood en Iconen van onze Nederlandse Rockmuziek aanschouwde het levenslicht in november 1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.

Jubileumtour

Dany Lademacher’s Wild Romance spat nog steeds vol energie op een indrukwekkende en ontroerende wijze van het podium. De band laat veertig jaar rockgeschiedenis zien en horen, (semi-)akoestisch maar ook stampend, strak en sexy! Naast de bekende en legendarische Rock & Roll hits zullen persoonlijke verhalen en anekdotes verteld worden over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance. In combinatie met verrassende gastoptredens wordt het een avond vol nostalgie, ontroering, humor en natuurlijk heel veel goede muziek.