Theaterconcert

Typhoon

Moro Lobi

Na het overweldigende succes van het album Lobi da Basi (Liefde is de baas), komt Typhoon nu met Moro Lobi (Meer liefde). In Moro Lobi viert Typhoon het leven en de liefde met persoonlijke verhalen over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf en met zijn muzikale inspiratie.Meer liefde


Een vloedgolf van Lobi (liefde) volgde Typhoon tijdens de zegetocht na het uitbrengen van het album Lobi da Basi (Liefde is de baas) waarvoor hij o.a. twee Edisons ontving. Hij was huisband van De Wereld Draait Door en speelde met zijn 10-koppige Titanenband o.a. op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall. Juist nu stapt Glenn de Randamie uit de storm om terug te keren naar de basis; het moment van inspiratie. Wat overblijft is intiem en intens. De setting wordt kleiner, de impact wordt groter.

Meer over Typhoon


Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) begint zijn muzikale carrière bij Rudeteenz, een hiphopformatie met leden van Opgezwolle en zijn oudere broer Blaxtar. In 2004 wint Typhoon de finale van de Grote Prijs van Nederland (hiphop/r&b) en 2009 ontvangt hij de Zilveren Harp (Aanmoedigingsprijs) tijdens het Buma Harpen Gala. Zijn langverwachte tweede album Lobi da Basi komt in 2014 en is een groot succes. Hij treedt op op festival om live zijn lobi op fenomenale wijze te verspreiden, mag twee prestigieuze Edisons (Beste Album en Hip Hop Artiest) in ontvangst nemen en krijgt een gouden plaat voor het album.