Theaterconcert

Ruth Jacott

Ruth

Ruth Jacott is terug, en hoe! De theaterdiva kan niet wachten om u, samen met haar live-band, te trakteren op haar nieuwe theatershow. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven.

Ruth bruist meer dan ooit


Een energieke mix van Ruth’s Nederlandstalige hits, ontroerende ballads, uptempo nummers én liedjes die ze altijd al eens had willen zingen. Soms precies zoals u ze kent, soms in een verrassend arrangement en misschien soms ook wel met een wat serieuzere ondertoon. Ruth is stoer en sterk, supervrouwelijk en glamoureus. Ze bruist meer dan ooit, van de energie. Een bijzondere voorstelling met onverwachte wendingen, want daar houdt Ruth van.

Meer over Ruth Jacott


Ruth Jacott werd geboren in Suriname en verhuisde op negenjarige leeftijd met haar familie naar Nederland, alwaar ze op zeventienjarige leeftijd meedeed aan een talentenjacht, waardoor ze aan de slag kom bij The Vips en orkesten als The Skymasters, het VARA-Dansorkest en het Metropole Orkest. Daarna volgde verschillende rollen in musicals als Cats en Billie Holiday (Musical Award voor "Beste Vrouwelijke Hoofdrol) en bracht ze een aantal albums uit. Vanaf 2012 trok Jacott langs de theaters met een nieuwe show tour onder de naam "A lady on stage" met eigen liedjes maar ook keuzes uit het repertoire van Tina Turner en Billie Holiday
Zie ook
Website:
http://www.ruthjacott.nl