Cabaret

Ronald Snijders

Welke show

Was absurdist Ronald Snijders in zijn vorige One Man Show een dolgedraaide tv-quizmaster, in zijn nieuwe programma WELKE SHOW zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. Hij zal zijn publiek op geheel eigen wijze vervreemden met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij wederom voor uit eigen werk. Er zal NIET worden gespot met theaterwetten.

Meer over Ronald Snijders


Ronald Snijders (Amersfoort, 1975) is een Nederlands schrijver, tv-presentator en komiek.
Hij is bekend van het VPRO-televisieprogramma De Staat van Verwarring. Daarnaast was hij vaste presentator van het Radio 1-programma Binnenland 1. Hij toerde door Nederland met het programma Verkeerde Benen en One Man Show. Daarnaast schrijft hij op de website normalemensen.nl. Sinds 2011 is hij medepresentator van het programma RamBam.
In 2013 deed Snijders mee aan het programma De Slimste Mens. Verder is hij is wekelijks te horen bij Giel3FM en te lezen in Het Parool.

De pers over One Man Show van Ronald Snijders


de Volkskrant****: ‘De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo.’
Het Parool****: ‘Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (…) markeert zijn doorbraak als theaterman (…)'Zijn show - hij is gastheer, zanger, danser en journaallezer tegelijk - is een alibi om de media te parodieren en aan de lopende band grappen te maken.' (...) 'Het mooiste aan One Man Show is de vanzelfsprekend waarmee de theaterbezoeker meegaat in deze fantasie. Snijders heeft geen fratsen nodig. Hij is een illusionist met woorden.'
Dagblad van het Noorden****: ‘een combinatie van vakmanschap en gestroomlijnde nonsens.’ -