Cabaret

Rayen Panday

Niet verder vertellen

Na het succes van Drie keer Rayen, Vrijspraak en vele optredens in binnen- en buitenland staat Rayen Panday met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Niet Verder Vertellen in het theater. Rayen is één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld en weet de ene na de andere spitse grap op mensen af te vuren. Nóg persoonlijker. Nóg scherper. Nóg grappiger.

Niet Verder Vertellen?


In Niet Verder Vertellen neemt Rayen geen blad meer voor de mond. Hij heeft het over persoonlijke en vertrouwelijke zaken die hij durft te delen, maar absoluut niet verder mogen worden verteld! Je kunt vast wel een geheimpje bewaren, toch? Met scherpe humor, muzikaal talent, vermakelijke publieksinteractie en verassende invalshoeken weet Rayen Panday weer een fantastische theatervoorstelling neer te zetten.

Meer over Rayen Panday


Zaandammer en rechtenstudent Rayen Panday (1983) is een aanstormend cabaret talent. Op het Groninger Studenten Cabaret Festival wint hij in 2008 de persoonlijkheidsprijs. Sindsdien doet hij veel stand-up en tourde hij met Drie Keer Rayen, zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling. Na een optreden in Zo Raymann werd hij een van de tekstschrijvers voor dit succesvolle tv-programma van Jörgen Raymann. Daarna schreef hij ook voor De Dino Show van Jandino Asporaat en is hij te zien geweest in het tweede seizoen van het AVRO-programma Mag ik u kussen? Sinds 2010 is Rayen een van de vaste comedians bij het Comedy Café in Amsterdam.