Jeugdtheater

Loslopend Wild 8+

Maas Theater en Dans

Kom proeven en doe ontdekkingen. De smaakmakers van de toekomst presenteren zes korte stukken, drie voor 8+ en drie voor XL, gebundeld in Loslopend wild. Fris talent dat energiek en vol humor virtuoos danstheater maakt. In de zomer van 2015 reisde Maas met Loslopend wild langs festivals als Oerol en De Parade. Dat was een groot succes. Nu reist Loslopend wild (met vele extra’s) langs de theaters. Collect them all.

PlayStation (8+)
Gamen is net als dromen: zonder enig risico je angsten in de ogen zien en je emoties laten gaan. Maar het is en blijft een vlucht uit de realiteit. Kreeg je in het echte leven maar zoveel kansen als in een computerspel. Een verkeerde stap in het echte leven en het is game over. PlayStation is een explosieve theatrale dansmix .

Kronkel (8+)
Kronkel is een absurdistische, fantasierijke performance met maskers van karton en plakband, sneeuw en bloed. Twee mensen hebben een vreemde speeddate waarin ze telkens verschillende gedaantes aannemen. Troost, liefde en een gruwelijk ongeluk vinden hun poëzie in een gekke gedachtekronkel.
Jef Van gestel (Tuning People) maakte eerder bij theatergroep Max. de voorstellingen Belle en Het bezemstelenbos. Bij Maas maakt hij een grappig onhandige mime-act met maskers.

Vlieg! (8+)
“Wij zijn klaar voor iets groots. Het is zo groots, dat we van onze voeten worden getild, we stijgen op. De lucht in. Daar horen we thuis, daar kunnen we gaan waar we willen. Wat onze koers is, dat weten we nog niet. Maar wat maakt dat uit, als je maar gewoon gaat! Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Op een dag zullen we wel weer neerploffen op de aarde, maar die dag is nog ver weg. Daar denken we nog even niet aan.”

Rosa van Leeuwen en Jurriën Remkes (beide onder andere in Alice in Wonderland) bieden tegen elkaar op om zoveel mogelijk vliegvarianten te tonen. Ze pakken uit met veel kinderlijke fantasie en opschepkunst. En geloof het of niet: ze vliegen, echt waar.

Heb jij een kortingscode voor deze voorstelling? Bestel je kaarten dan telefonisch of aan de kassa.
Zie ook
Website:
http://www.maastd.nl