Show

Karin Bloemen

Volle bloei

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo… Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten… en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?

Meer over Karin Bloemen


Na haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s. Ze tourde in de jaren daarna met een reeks van twaalf succesvolle theatershows, waaronder Karin in Concert, La Bloemen, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs.

Theaterdiva La Bloemen


En niet voor niets valt ze in de prijzen en speelt ze avond aan avond voor uitverkochte zalen. Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.