Musical
Met: René van Kooten, Paul Groot, Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Elise Schaap, Esther Maas, Guido Spek

Into the Woods

met Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal, René van Kooten e.a.

Musical-liefhebbers opgelet! Na Broadway en West End is nu de meeslepende en oorstrelende hitmusical Into the Woods van Stephen Sondheim te zien in Almere. Een pareltje in de musicalwereld met een fantastische cast met Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek, René van Kooten én een 15-koppig orkest.

Into the woods – een sprookje voor volwassen


Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het Lang En Gelukkig waar iedereen op hoopt?

Meer over Stephen Sondheim


Stephen Sondheim is een van de meest bekende en toonaangevende componisten in de wereld van de musical. Hij is onder andere bekend van de musicals Sweeney Todd en West Side Story Met Into the Woods creëerde hij een sprookjesmusical-voor-volwassenen, hilarisch en grimmig.