Theaterconcert

Gare du Nord

Stronger than ever

Al vijftien jaar is de Nederlandse band Gare du Nord een opvallende verschijning op de Nederlandse podia. Vanaf de debuutsingle Pablo’s Blues, via het triple platina album Sex ‘n’ Jazz tot en met het nieuwste Top Tien-album Stronger! weet de band zich te handhaven in de top van de Nederlandse muziekscene. Sterker nog: de band voelt zich stronger than ever!. Ter ere van het vijftienjarig bestaan zal Gare du Nord dit seizoen met de volledig nieuwe Stronger Than Ever! 15th Anniversary Tour langs de Nederlandse theaters reizen.

Starring Miss Dorona Alberti


Direct vanaf het moment dat de funky band de energieke opening inzet voel je de opwinding. Je schuift naar het puntje van je stoel en dan verschijnt het stralende middelpunt van Gare du Nord: Miss Dorona Alberti. Een dijk van een stem. Een onweerstaanbare energie. Sexy, jazzy, soul. Humor en ontroering; Dorona is de belichaming van sex ‘n’ jazz, de unieke jazzy sound waarmee Gare du Nord goud en platina behaalde en hits scoorde als Marvin & Miles, Beautiful Day en You’re My Medicine. Daarmee trok de band de afgelopen jaren al tienduizenden uitzinnige bezoekers naar hun optredens.

Swingend avondje uit


Lekker genieten van de bekende hits en de songs van het nieuwe album; dat is wat de splinternieuwe Stronger Than Ever! 15th Anniversary Tour biedt. Bovendien vormt het indringende We Still Grow de kippenvel-apotheose van de show. Dorona gaat daarbij to the max en laat zien en horen waarom ze behoort tot Nederlands meest unieke podium personalities. Twee waarschuwingen: je kunt niet op je stoel blijven zitten én je wilt Dorona ontmoeten! Dat kan! Ná de show is er een speciale meet & greet met Dorona en haar mannen in de theaterfoyer waar het feestje nog even door gaat. Gare du Nord Stronger Than Ever! 15th Anniversary Tour is dé garantie voor een sexy en super swingend avondje uit.
Zie ook
Website:
http://www.garedunord.eu