Cabaret

Fuad Hassen

Held

Na de finalistentour van Cameretten 2013 is Fuad aan een opvallende opmars bezig. De tournee van zijn debuutvoorstelling Pareidolia, met humoristische sketches en een persoonlijk verhaal over zijn roots, werd zelfs verlengd omwille van de goede reacties. Ook in Almere stond hij voor een uitverkochte zaal.

Held van Fuad Hassen


De “aimabele verteller” (NRC) Fuad Hassen werkt nu aan zijn tweede programma. In Held is het geduld van Fuad Hassen opgeraakt. Hij besluit zijn eigen weg te volgen, weg van de rest. Wat overeind blijft is de typische laid-back stijl van comedy waarbij je op een prettige wijze wordt meegenomen in Fuad’s wereld, waar bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen.

Meer over Fuad Hassen


Fuad Hassen (Eritrea, 1981) waagde in 2006 zijn eerste stappen op het stand-uppodium en
won twee jaar later met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy
Award 2008. Sindsdien was hij o.a. te zien op Paaspop, Lowlands, The Comedy Factory
De Slimste Mens en Hufterproef. In 2013 liet hij een verpletterende indruk achter bij de jury van Cameretten en behaalde hier de finale.

Uit de recensies


NRC Handelsblad: “Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen.”
Theaterkrant: “Eigenzinnig debuut van innemende verteller.”
Juryrapport Cameretten 2013: “Met een humoristische reeks sketches neemt hij je mee in een persoonlijk en geëngageerd verhaal over zijn roots en de pareidolia van zijn moeder.”
Zie ook
Website:
http://www.fuad.nl