Toneel

FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer

FIFA BLATTER wordt een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. Aan het hoofd stond jarenlang Sepp Blatter. Wie is deze man en wat drijft hem? Wij bieden een ultiem kijkje achter de schermen. Wij openen hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen. Wij kruipen in de krochten van de ziel van Blatter en zijn trawanten. Wij geven Blatter nog één keer het podium om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren. FIFA BLATTER!!

Topcast van Fifa Blatter


Fifa Blatter wordt gespeeld door onze nationale selectie: acteurs Paul R. Kooij, Cees Geel, Mohammed Azaay, Peter Drost en Lotje van Lunteren. Paul R. Kooij speelde al vele rollen in film, televisie en toneel. Hij is onder andere bekend als de boze buurman Boordevol in Ja zuster, nee zuster. Ook Cees Geel is regelmatig te zien op televisie en film, zoals in Oesters van Nam Kee en Simon. Mohammed Azaay is afgestudeerd aan de toneelschool in Amsterdam. Sindsdien was hij onder andere te zien in De Vloer Op, Het Huis Anubis en Overspel.


Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket


Tom de Ket is onder andere bekend als helft van het snedige cabaretduo Van Houts en De Ket. Het grote publiek kent hem vooral als een van de initiatiefnemers van theatergroep De Verleiders die de afgelopen jaren met veel succes stukken bracht over de mores in het Nederlandse bedrijfsleven.