Dans

Fabulous Sneakerboyz

Roy Julen

Choreograaf Roy Julen (So You Think You Can Dance, The ultimate dance Battle) presenteert The Fabulous Sneakerboyz: een dansvoorstelling met vijf sneakerboyz en hun liefdesverhalen vertaald in vette dans, muziek en humor. Van spectaculaire hiphop moves tot kippenvel momenten in de moderne dans stukken in een meeslepende voorstelling waar je nog lang over kan doorpraten met vrienden, collega’s of je geliefde.

Sneakers & dans


The Fabulous Sneakerboyz speelt zich af in een sneakerwinkel waar sneakerverkoper, Roy Julen, samen met The fabulous sneakerboyz, op zoek gaat naar de ware liefde aan hand van de sneakers die hun klanten dragen. We zullen in de sneakers van choreograaf Roy Julen komen te staan en zien hoe de liefdesverhalen samen komen met 5 sneakerboyz genaamd de Shy Guy, Momma’s Boy, The Player, The Richkid en de friendzone kid.

Choreograaf Roy Julen


Roy Julen staat bekend als de sympathieke hoofdchoreograaf van tv programma's als o.a. So You Think You Can Dance, The ultimate dance battle en The Voice van Vlaanderen. Naast tv programma’s en films is ook theater een passie van Roy en heeft hij al mogen choreograferen voor internationale hit musicals van Joop van den Ende en Albert Verlinde.