Theaterconcert

Edwin Evers Band

Reprise

Edwin Evers en zijn band zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het theater. Na het overweldigende succes van de afgelopen vijf jaar, komt de band opnieuw naar Almere. De Band, met de beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Nederlands' bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 13 jaar deze band vormt. Ze spelen in deze unieke tour niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit, brengt de band op hoog niveau interpretaties van hun grote muzikale helden zowel akoestisch als versterkt.

Edwin Evers Band


De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de cd van het radioprogramma Evers Staat Op. Dit eerste optreden smaakt naar meer en al snel is de Edwin Evers Band een veelgevraagde act op evenementen en festivals, én de vaste band van The Voice of Holland. Ook in de theaters trekt de band volle zalen. Dat kan ook bijna niet anders met de topmusici die Edwin Evers om zich heen verzamelde: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Edwin Evers


Edwin Evers werd in 1971 geboren in Hardenberg, Overijssel. Hij begon bij de Hardenbergse Ziekenomroep waar hij elke zaterdagavond een jongerenprogramma maakte. Na een aantal kleinere radiostations vertrok Edwin in 1992 naar Veronica waar hij samen met Jeroen van Inkel de show Vers & Van Inkel deed. Op 1 januari 1998 begon Edwin samen met Rick Romijn en Cobus Bosscha met Evers Staat Op bij de KRO. Twee jaar later in 2000 verhuisde Evers Staat Op naar 538 en verving Niels van Baarlen sidekick Cobus. Evers Staat Op is al sinds de lancering in 1998 het best beluisterde ochtendprogramma op de Nederlandse radio. En voor wie geen genoeg van hem kan krijgen: Edwin heeft z’n eigen wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam.