Cabaret

Cabarestafette

Avondje heerlijk zappen door jong cabarettalent

Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Kom dan naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts van aanstormend cabarettalent, virtuoze presentatie en muziek van Pica DJ en DJ Skipper, die de zaal voorafgaand opwarmt, is een prikkelende avond gegarandeerd. Laat je verrassen!

Suprise line up


Welke cabaretiers je te zien krijgt, blijft een verrassing. De namen zeggen je nu waarschijnlijk nog weinig, maar ze zijn met de grootste zorg geselecteerd en verdienen je volle aandacht. Vaak kom je winnaars van verschillende cabaretfestivals tegen. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Springplank voor cabarettalent


Enkele namen van de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen. Een avondje Cabarestafette geeft je dus een voorproefje van een veelbelovende toekomst!