Jeugdtheater

Bumba 2+

Studio100

Wie kent hem niet? Het grappige clowntje Bumba komt naar het theater bij jou in de buurt! En hij is niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby zijn allemaal van de partij om het feest compleet te maken! Een aangepast licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten in onze Middenzaal.

Bumba in Dromenland


Kleine Loes moet elke avond op tijd naar bed, samen met haar vaste knuffel Bumba. Maar plots komt haar knuffel tot leven en neemt haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is. Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Wil je net als Kleine Loes meedromen en meelachen met de grapjes van Bumba en Bumbalu? Zet dan je leukste clownsneus op en laat van je horen! Bumbaloe!!!

De kinderhelden van Studio100


K3, Bumba, MegaMindy, Piet Piraat, Kabouter Plop. Wie kent deze kinderhelden van Studio100 niet? Studio100 weet de allerkleinsten te vermaken met de leukste televisieprogramma’s en muziekgroepen. Wat ooit begon met de populaire kinderserie Samson en Gert, groeide uit tot een enorm succesvol bedrijf, dat inmiddels ook theatershows maakt door heel Nederland.
Zie ook
Website:
http://www.studio100.com