Toneel

Body Language

Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar, Joey Ferre

Hoe maak je een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet u nooit uw armen over elkaar slaan? Waarom laat een vrouw als ze flirt haar kin op haar handen rusten? Waarom stappen we liever niet in een volle lift? Hoe komt het dat voeten de waarheid vertellen? Door lichaamstaal straalt u vaak onbewust iets anders uit dan u zelf denkt.

Hilarische spoedcursus lichaamstaal


Aan de hand van vele hilarische en herkenbare voorbeelden wordt in deze ultra-komische spoedcursus onderzocht wat de effecten van onze lichaamstaal zijn. Een voorstelling waarin u alles te weten komt over het miniroksyndroom, pluisjesplukken, duimvertoon, de cowboypose, de tunnelvisie van mannen en territoriumdrift bij automobilisten. Uitermate handig op het werk, met vrienden en in de liefde. U doet mee!

Team van topmakers


Body Language wordt gemaakt door de makers van het hilarische en succesvolle Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde. Het script komt van Allard Blom en Paul van Ewijk tekent voor de regie. Op het podium ziet u Alfred van de Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre.