Theaterconcert

Berget Lewis

Discover Berget Lewis

Berget Lewis was al eerder te zien en te horen in Almere met haar optredens met The Ladies of Soul en in de musical Dreamgirls. Met haar geweldige stem en gevoel voor soul was dat keer op keer een feest! Nu komt ze met haar eigen concert: Discover Berget Lewis. Een verhalend en persoonlijk programma waarin Berget, met haar band, je mee neemt naar de oorsprong van haar muziek.

Maak kennis met Berget Lewis


Discover Berget Lewis' is de meest persoonlijke kennismaking met Berget Lewis tot dusver. Een verhalend theaterconcert waarin Berget, met haar band, een kijkje achter de schermen van het artiestenbestaan geeft. Samen nemen ze je mee naar de oorsprong van haar muziek. De voorbereidingen, de repetities, de creatie, het gehele proces om uiteindelijk tot een voorstelling te komen. Berget maakt je deelgenoot van de bijzondere momenten aan de keukentafel waar haar eigen liedjes geboren worden en vertelt hoe de iconische songs, waar we Berget van kennen, haar geïnspireerd en gevormd hebben.

Meer over Berget Lewis


Ze werd in 1971 in Amsterdam geboren uit Surinaamse ouders. Op jonge leeftijd begon zij als a capellazangeres en ze ging in 1986 op tournee door de Verenigde Staten met een gospelkoor. Lewis begon haar professionele zangcarrière als achtergrondzangeres bij Total Touch en maakte deel uit van Candy Dulfers Funky Stuff en de band van Ruth Jacott. Later trad zij op in de theatershow van Angela Groothuizen en Julya Lo'ko (2004) en de kerstshow van Karin Bloemen. Ze bracht verschillende albums uit, vertolkte de rol van Maria in The Passion (2012) en won in 2012 het televisieprogramma De beste zangers van Nederland.