Muziektheater

Abafazi

African Sunset

In 2014 veroverde Abafazi hartverwarmend en succesvol de Nederlandse theaters. Nu komen ze terug met een nieuwe show. Abafazi is Zulu en betekent ‘vrouwen’. De negen Zuid-Afrikaanse vrouwen van Abafazi nemen het publiek mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. De Afrikaanse drum, de marimba en hun stem zijn de basisinstrumenten. Van oudsher is de Afrikaanse drum een vooral door mannen bespeeld instrument, maar de kleurrijke en energieke Abafazi zetten dat traditionele beeld op zijn kop. Internationale hits van Miriam Makeba en Brenda Fassie passeren de revue, afgewisseld met indrukwekkende drum- en danspartijen en natuurlijk wordt er ook a capella gezongen. Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten!

Reacties van het publiek


Met hun eerdere shows wisten de dames van Abafazi het publiek te overdonderen. Bezoekers lieten reacties achter als: “Geweldige show en wat een power, ik was er zeer van onder de indruk, je hoort de ziel van Zuid-Afrika”, “De power spatte van het podium. In één woord: overweldigend” en “Door de vrouwen met veel kracht en snelheid, plezier en enthousiasme gebracht. En met grote liefde voor Zuid Afrika! Aanbevolen!!”

Sunday@KAF


Wat is er heerlijker dan een lekkere luie zondag? Een lekkere luie zondag mét een goeie show! In het nieuwe seizoen kun je in KAF terecht voor een aantal relaxte zondagmiddagen met voorstellinge waar je graag de deur voor uit gaat krijgt. Zoals het concert van Abafazi. Dus verruil je luie bank voor het theaterpluche van KAF. Voor of na de voorstelling kun je bij ons gezellig genieten van een hapje en een drankje met familie of vrienden.