Theaterkijkclub

Meer uit een theatervoorstelling halen? Het kan met de Theaterkijkclub, een samenwerking tussen Corrosia Theater Expo en Film en Kunstlinie Almere Flevoland. Als lid van deze club bezoek je de meest unieke theatervoorstellingen en leer je, onder begeleiding van een expert, alles over de ins en outs van het theaterlandschap.

Samen met de andere deelnemers bezoek je acht bijzondere theaterproducties, afwisselend in Corrosia en KAF. Voorafgaand aan de voorstelling neemt theaterwetenschapster en journaliste Sara van der Kooi je mee naar de achtergrond en de inhoud van het stuk en ontmoet je de makers. Met de Theaterkijkclub leer je naar een voorstelling te kijken, krijg je inzicht in de laatste ontwikkelingen en de geschiedenis van theater en word je op de hoogte gebracht van wat er te zien is in grote en kleine theaters in Nederland. Een exclusieve inkijk in de actuele Nederlandse theaterpraktijk dus!

De Theaterkijkclub Almere heeft de volgende voorstellingen voor jou uitgekozen:

  • Vrijdag 9 maart The Woef Side Story door Theater Rotterdam (KAF)
  • Donderdag 22 maart Salam door Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni en Asko|Schönberg (KAF)
  • Dinsdag 17 april Amadeus door De Warme Winkel en Nieuw West (Corrosia)
  • Donderdag 24 mei Buko door Abattoir Fermé (Corrosia)

De tweede helft van de serie start in september 2018. De geselecteerde voorstellingen zullen voor de zomer bekend gemaakt worden. Kosten cursus: € 100,- voor 8 avonden inclusief kaarten voor de theatervoorstellingen.

Neem voor meer informatie contact op met Corrosia Theater, Expo & Film via 036 5215929 of info@corrosia.nl, of kijk op www.corrosia.nl.