Nieuwe seizoen nu online

KLIK HIER OM HET HELE THEATERPROGRAMMA TE BEKIJKEN

Na de zomervakantie openen wij de deuren weer. Dit najaar kun je genieten van grote namen als Dolf Jansen, De Verleiders, Anneke Blok in de nieuwe Suburbia, Erik van Muiswinkel, Van Dik Hout, Shirma Rouse, De Sekszusjes, Karin Bloemen, Eric Corton & Susan Visser, het Nederlands Kamerkoor en Ronnie Flex. Zij zullen in een nieuwe zaalindeling spelen. Je zit met de artiest óp het toneel. Gezeten aan jouw eigen tafeltje met een drankje binnen handbereik wordt dat samen ontspannen en veilig genieten.

Met deze zaalopstelling hebben we begin juli proef gedraaid met de voorstelling FF Eruit van de Almeerder Jörgen Raymann.

“Sfeervol en prettig. Knap omgegaan met alle 1,5 meter-beperkingen. Indrukwekkend, hoe mooi ingericht": onze bezoekers waren enthousiast over de nieuwe zaalindeling en gaven hun bezoek een 8.8. 

Ontzettend trots dat het harde werken van onze technische ploeg zo mooi uitpakt. Daarom hebben wij besloten om deze opstelling in elk geval tot eind van het jaar te hanteren. Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto's.

In onze Kunsthal is vanaf 9 september Why the Caged Birds Sing te bezoeken. In deze nieuwe tentoonstelling geven wij een podium aan de 3000 Almeerse antiracisme-demonstranten en tonen werk van gerenommeerde kunstenaars als Iris Kensmil en Akwasi. De kaartverkoop is gestart.

 
Het complete programma is vanaf zaterdag 22 augustus om 10.00 uur op www.kaf.nl te bekijken.
De verkoop start een week later, op zaterdag 29 augustus om 10.00 uur. Vrienden en liefhebbers krijgen apart bericht.