Nationaal Theaterweekend

Buiten is het koud, binnen ga je naar het theater

Wat is de beste plek om op deze koude dagen vrienden, familie en gelijkgestemde te ontmoeten? Het theater natuurlijk! Van 26 t/m 28 januari nodigen wij jullie uit om samen te komen in KAF voor het Nationaal Theaterweekend. Het weekend staat in het teken van ontmoetingen; Let’s Meet! Ontmoet elkaar tijdens de beste voorstellingen, de previewnight of gewoon om even bij te kletsen in de Citylounge.

Voorstellingen voor slechts €10,00

Heb jij op deze koude dagen zin in om een net echte club ervaring mee te maken? Een prachtig eerbetoon aan Aretha Franklin bij te wonen? Of om een ontroerend, tragisch en hilarisch toneelstuk te zien? Dan zit je goed bij KAF! LIJF (DOX), Shirma Rouse en Eenzame Begeerte staan in het weekend van 26 t/m 28 januari in KAF en voor maar slechts €10,00! 

Previewnight €5,00

En als klap op de vuurpijl de previewnight! Lach en geniet, maar ontdek vooral de voorstellingen die in KAF te zien zullen zijn. De avond beloofd gezellig te worden met cabaretier Leon van der Zanden als presentator. Wij hebben de leukste voorstellingen uitgezocht! Alles komt langs op deze veelzijdige avond; van toneel tot zang. Jij bent er toch bij op 26 januari? Koop nu je kaartje voor slechts €5,00.

Opwarmen in de Citylounge

Warme drank naar keuze + een lekker gebakje voor €3,50? Jazeker! Tijdens het Theaterweekend is deze actie verkrijgbaar in de Citylounge van KAF. Kom gezellig langs om bij te praten met die ene vriend(in) of gewoon gezellig met mams.