Nationaal Theaterweekend 2020

Het Nationaal Theaterweekend, van vrijdag 24 t/m zondag 26 januari, is een theaterfeest voor iedereen. Voor jong of voor oud. Of je nu vaak of bijna nooit naar het theater gaat! Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs (slechts € 10,- per voorstelling) te genieten van alles wat het theater te bieden heeft. KAF heeft een ijzersterk programma samengesteld.

Tonio
Vr 24 januari 2020, 20:30 uur
Toneelstuk naar de indrukwekkende en rauwe bestseller van A.F.Th. van der Heijden, over het verlies van zijn 21-jarige zoon. Met hoofdrollen voor Jacqueline Blom (bekend van Penoza, Oud Geld en Volgens Robert/Jacqueline) en Gouden Kalf-winnaar Porgy Franssen.
Meer info + tickets

Juffenballet (6+)
Za 25 januari 2020, 19:00 uur
Zo 26 januari 2020, 15:30 uur
Overdag geven de juffen het goede voorbeeld, maar na het luiden van de schoolbel gaan de haren los. Gooi Harry Potter, de heksen van Roald Dahl, Superjuffie en De Luizenmoeder door elkaar en je hebt Juffenballet. Een familievoorstelling met veel dans, decorwisselingen, humor en liedjes. Na afloop dansen in de foyer.
Meer info + tickets

Marcel Harteveld
Zo 26 januari 2020, 20.30 uur
Marcel Harteveld (bekend van Spijkers met Koppen en als deelnemer aan De Beste Singer-songwriter van Nederland) maakt muzikaal cabaret over totaal zinnige, overbodige dingen waarmee zijn hoofd dankzij het internet vol zit. Hoe noem je één spaghettisliert of iemand die bang is voor groente? En wist je dat 66% van de millennials zeker weet dat de wereld rond is?
Meer info + tickets