KAF Thuistheater

Bij KAF is het motto: "The show must go on". Elke week verwelkomen we onze gasten in de hoop jullie een onvergetelijke avond te bezorgen, gevuld met een lach en een traan. Hoewel het in ons gebouw nu vreemd stil is, werken we hard door aan ons nieuwe seizoen om jullie straks weer te kunnen trakteren op heerlijke avonden uit. In de tussentijd willen wij jullie thuis een glimlach bezorgen!

DIEDERIK VAN VLEUTEN - DAAR WERD WAT GROOTS VERRICHT:
Een aangrijpend verhaal over de val van Nederlands-Indië. Ruim twee uur lang vertelt Diederik van Vleuten over het leven van zijn oudoom Jan in de voormalige kolonie. Een jonge planter ziet de Tweede Wereldoorlog in Azië op zich afkomen. Een schokkend en ontroerend verhaal van opkomst en ondergang, nederlaag en overwinning. Een epos tegen het decor van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië en de verschrikkingen van de interneringskampen, waarin aan het eind van alles de liefde overwint. Bekijk het stuk hier

TURKS FRUIT:
De bejubelde theatervoorstelling Turks Fruit uit 2019 naar het beroemde boek van Jan Wolkers uit 1969 stond vorig jaar in ons theater. Het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur. Bekijk het hier

WACHSTUMSSCHERZEN - RUNDFUNK:
Het duo Rundfunk, bestaande uit Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, brengt het tv-programma Wachstumsschmerzen op de planken. De voorstelling stond in 2018 in een uitverkochte Middenzaal, bekijk de show terug via deze link

SHOWPONIES - ALEX KLAASEN REVUE:
Op NPO Start kun je de hilarische revue van Alex Klaasen terugkijken. Cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. Bekijk de show via deze link.

ORKATER & CHILL:
Bekijk Orkater-voorstellingen veilig vanuit je eigen huis! Op data dat Orkater hun voorstellingen heeft moeten cancellen, plaatsen zij een registratie van een voorstelling uit het archief van Orkater. Bekijk voorstelling zoals Woiski vs. Woiski, Alabama Chrome en Julius Caesar via deze link.

THEATERSPECIALS OP VIDEOLAND:
Op Videoland zijn er veel theaterspecials te bekijken waarmee je uren zoet kunt zijn. Shows van onder andere Hans Teeuwen, Ali B, Henry van Loon, Peter Pannekoek, Ronald Goedemondt en Daniel Arends zijn hier te streamen. Geen abonnement? De eerste 14 dagen zijn gratis!

THEATERFLIX:
Theaterflix is een on demand waarop je kunt genieten van allerlei theatervoorstellingen in elk genre, voor jong en oud. Theaterflix heeft in deze periode extra voorstellingen gratis beschikbaar gemaakt om te bekijken. Dit zijn voortellingen van onder andere De Warme Winkel, Groots en Meeslepend, De Toneelmakerij en Theater Gnaffel.

TITUS & FIEN VOOR DE KIDS:
Titus & Fien zijn de inmiddels zeer populaire karakters uit de Sprookjesreeks van Van Hoorne Entertainment. Nu de scholen zijn gesloten en kinderen vooral thuis moeten blijven, gaan Titus en Fien, bekend van onder andere Doornroosje de Musical, dagelijks om 16:00 uur live op Facebook. De afleveringen zijn hier terug te kijken. 

Bekijk onze tips dagelijks op onze Facebook pagina