KAF Thuistheater

Bij KAF is het motto: "The show must go on". Elke week verwelkomen we onze gasten in de hoop jullie een onvergetelijke avond te bezorgen, gevuld met een lach en een traan. Hoewel het in ons gebouw nu vreemd stil is, werken we hard door aan ons nieuwe seizoen om jullie straks weer te kunnen trakteren op heerlijke avonden uit. In de tussentijd willen wij jullie thuis een glimlach bezorgen!

WACHSTUMSSCHERZEN - RUNDFUNK:
Het duo Rundfunk, bestaande uit Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, brengt het tv-programma Wachstumsschmerzen op de planken. De voorstelling stond in 2018 in een uitverkochte Middenzaal, bekijk de show terug via deze link

SHOWPONIES - ALEX KLAASEN REVUE:
Op NPO Start kun je de hilarische revue van Alex Klaasen terugkijken. Cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. Bekijk de show via deze link.

ORKATER & CHILL:
Bekijk Orkater-voorstellingen veilig vanuit je eigen huis! Op data dat Orkater hun voorstellingen heeft moeten cancellen, plaatsen zij een registratie van een voorstelling uit het archief van Orkater. Bekijk voorstelling zoals Woiski vs. Woiski, Alabama Chrome en Julius Caesar via deze link.

THEATERSPECIALS OP VIDEOLAND:
Op Videoland zijn er veel theaterspecials te bekijken waarmee je uren zoet kunt zijn. Shows van onder andere Hans Teeuwen, Ali B, Henry van Loon, Peter Pannekoek, Ronald Goedemondt en Daniel Arends zijn hier te streamen. Geen abonnement? De eerste 14 dagen zijn gratis!

THEATERFLIX:
Theaterflix is een on demand waarop je kunt genieten van allerlei theatervoorstellingen in elk genre, voor jong en oud. Theaterflix heeft in deze periode extra voorstellingen gratis beschikbaar gemaakt om te bekijken. Dit zijn voortellingen van onder andere De Warme Winkel, Groots en Meeslepend, De Toneelmakerij en Theater Gnaffel.

TITUS & FIEN VOOR DE KIDS:
Titus & Fien zijn de inmiddels zeer populaire karakters uit de Sprookjesreeks van Van Hoorne Entertainment. Nu de scholen zijn gesloten en kinderen vooral thuis moeten blijven, gaan Titus en Fien, bekend van onder andere Doornroosje de Musical, dagelijks om 16:00 uur live op Facebook. De afleveringen zijn hier terug te kijken.