KAF Thuis Expo

Bij KAF is het motto: "The show must go on". Elke week verwelkomen we onze gasten in de hoop jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het bezoeken van onze expositie Hoogtij(d) is momenteel helaas niet meer mogelijk. Achter de schermen werken we hard aan ons nieuwe programma en nieuwe exposities voor wanneer onze deuren weer openen voor publiek. Tot die tijd hebben we een aantal tips om vanuit huis te bekijken.

NA ONS DE ZONVLOED:
Fotojournalist Kadir van Lohuizen bezoekt in Na ons de Zonvloed laaggelegen gebieden waar het wassende water een urgent probleem is. De beelden die hij hiervan heeft gemaakt waren deels te zien in onze expositie en in deze vierdelige documentaire vertelt hij er nog meer over. Bekijk de aangrijpende serie via NPO Start.

A PLASTIC OCEAN:
Onze expositie Hoogtij(d) zet je aan het denken over de mogelijkheden die je zelf hebt om bij te dragen aan een betere wereld en hoe wij beter kunnen zijn voor de planeet. De documentaire ‘A Plastic Ocean’ op Netflix laat de impact zien van plastic afval in de oceaan. Bekijk de documentaire hier

GOOGLE MUSEUM VIEWS:
Via Museum Views kun je op virtuele tours door meer dan 3000 musea en iconische gebouwen van over de hele wereld. Een uitgebreide selectie om vanuit het gemak van je eigen huis te bekijken. 

Bekijk onze tips dagelijks via onze Facebook pagina