KAF Thuis Architectuur

Bij KAF is het motto: "The show must go on". Elke week verwelkomen we onze gasten in de hoop jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Bezoeken van theatershows, meedoen met workshop of een drankje drinken in onze Citylounge, helaas is het op dit moment niet meer mogelijk. Achter de schermen werken we hard aan ons nieuwe seizoen, om jullie na de zomer weer te kunnen verwelkomen voor allerlei verschillende activiteiten. In de tussentijd geven we je graag wat tips om vanuit huis toch nog van architectuur te kunnen genieten.

LEGO opdrachten:
Op onze Facebook pagina plaatsen we de komende tijd verschillende LEGO opdrachten zoals het bouwen van een flat, kerk en droomhuis. Laat een foto achter van je bouwwerk in een reactie op de post en maak kans op een leuk LEGO pakketje.

Architectuurprijs 2020:
Op 20 juni wordt de Architectuurprijs 2020 uitgereikt. In 2020 is de APA bestemd voor maximaal drie ontwerpen. De ingezonden ontwerpen dienen opgeleverd te zijn vanaf 2018 en, uiteraard, gerealiseerd te zijn in Almere. Een onafhankelijke en deskundige vakjury, een publieksjury en een kinderjury beoordelen of de ingezonden ontwerpen prestaties zijn van uitzonderlijke architectonische kwaliteit. Heb jij in de afgelopen tijd een gebouw voorbij zien komen die je graag zou opgeven? Dat kan op via deze link.

Weerwindbrug:
Wandelen over het weerwater? Lees hier meer over de Weerwindbrug van Rene van Zuuk, die de looproute van de Floriade naar het centrum korter zal maken.  

Tiny House Nation:
In deze Netflix show reist expert Zack Giffin door Amerika om gezinnen voor te bereiden op het leven in een Tiny House en het bouwen van deze kleine huizen. Of je er nou aan twijfelt of wonen in een Tiny House iets voor jou is of gewoon even binnen wil gluren. Bekijk de show hier

Bekijk onze tips dagelijks via onze Facebook pagina.