Herfstvakantie 2019

Kom in de herfstvakantie naar KAF! Er is weer hartstikke veel te beleven en te doen. Bezoek een voorstelling of kom creatief lego-en in onze LEGO Architectuurstudio. Bekijk hier het programma:

Zaterdag 19 oktober

B-Boy (12+)
20.00 uur
Life is nothing but a battle! B-BOY biedt een theatraal kijkje in het leven van vijf b-boys en de wereld van het battelen. Een ontmoeting tussen zeer verschillende danspersoonlijkheden, die soms met brute kracht en dan weer met katachtige behendigheid de wetten van de zwaartekracht tarten.
Meer info + tickets

 

Zondag 20 oktober

De Wereld & Ko (8+)
14.00 uur
Een wervelend rollenspel tussen vader en zoon vol grappige types en scherpe vragen. Ze springen uit een vliegtuig, bestellen drie baby's en beroven een bank. Maar Ko wil nu eindelijk wel eens weten wat er echt met mama is gebeurd. 
Meer info + tickets


Dinsdag 22 oktober

Free play (6+)
11.00 - 13.00 uur
In onze LEGO architectuurstudio zijn ruim 200.000 LEGO-steentjes beschikbaar. Tijdens Free Play mag jij je helemaal uitleven in het creëren van je eigen LEGO ontwerp. Bouw groot droomhuis, vliegende auto's, wolkenkrabbers of iets heel anders. Het maakt niet uit wat je maakt, de LEGO- steentjes staan voor je klaar!
Meer info + tickets

21Techclub - Aardbeving simulator
14.00 uur
Bouw een huis van LEGO en test met een zelf geprogrammeerde aardbeving simulator of je huis wel stevig genoeg is!
Meer info + tickets

Woensdag 23 oktober

Bouwen als Buurman & Buurman (6+)
11.30 - 13.30 uur
De bekende buurmannen klussen erop los! Kan jij ook leuke klusjes met LEGO doen? Laat zien dat je een echte bouwer bent!
Meer info + tickets

Buurman & Buurman (2+)
14.00 uur
De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze….
Meer info + tickets

 

Donderdag 24 oktober

Krachtcentrale - Young Engineers LEGO (6+)
14.00 - 15.00 uur
Spelenderwijs leren met LEGO. Samen met Young Engineers bouw je een krachtcentrale.
Meer info + tickets

Vrijdag 25 oktober

Mad Science (5+)
15.30 uur
Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!
Meer info + tickets

 

Zaterdag 26 oktober

Kikker en het avontuur (4+)
14.00 uur
Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes in het theater, met deze compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra!
Meer info + tickets

Konfo juinor (6+)
15.30 uur
Konfo Junior is een muziek- en dansvoorstelling van Untold voor kinderen vanaf 6 jaar oud over spirituele kracht in de verschillende fases van geestelijke ontwikkeling, uitgebeeld met Afrikaanse en Afro-Caraïbische dans, muziek, symboliek en zang.
Meer info + tickets

Programma