Festival 2 Turven Hoog 2019

Festival 2 Turven Hoog bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met een extra lange jubileumeditie. Van 15 t/m 21 april (eerste paasdag) is hét kunstenfestival voor baby’s, peuters, kleuters én volwassenen te vinden in KAF, De Nieuwe Bibliotheek en diverse wijktheaters in thuisstad Almere.

Naast heel veel nieuwe voorstellingen uit binnen-en buitenland, worden er speciaal voor het jubileum ook enkele pareltjes uit eerdere festivaledities teruggehaald onder de noemer 'Best of 2 Turven Hoog'. Ook vindt er op 17 en 18 april een symposium plaats voor professionals uit de kinderopvang, cultuureducatie, cultuurbeleid en voor programmeurs en makers uit de theatersector. Zondag 21 april is net als vorig jaar speciaal geprogrammeerd voor de aller-allerkleinste bezoekers van 0 t/m 3 jaar oud.

Kaarten voor alle voorstellingen in Almere zijn vanaf nu te koop! Scroll naar beneden voor het hele programma. 

Meer informatie over het festival vind je op www.2turvenhoog.nl.

In het programmaboekje van 2 Turven Hoog staan voorstellingen die niet in onderstaand programma zijn opgenomen. Dit zijn besloten voorstellingen, die gereserveerd zijn voor groepen. Je kunt voor deze voorstellingen geen tickets kopen. 

 

Programma