Danskijkclub

Corrosia Theater, Expo & Film en Kunstlinie Almere Flevoland hebben er een club bij, de Danskijkclub Almere. In deze cursus rekent theaterwetenschapper en journalist Alexander Hiskemuller (o.a. Trouw) voorgoed af met het vooroordeel dat dans 'moeilijk te begrijpen' zou zijn.

Wil je kennismaken met dans of ga je al graag naar dansvoorstellingen en wil je er meer over weten? Dan is dit je kans. Samen met de andere deelnemers bezoek je vier uiteenlopende hedendaagse dansproducties, afwisselend in Corrosia en Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Vooraf krijg je tools aangereikt hoe naar dans te kijken en natuurlijk worden de achtergrond en historische context van de voorstelling besproken. De choreografieën van de verschillende producties geven een mooi beeld van de laatste dansontwikkelingen op de grote en kleine podia. Een exclusieve inkijk in de actuele Nederlandse danspraktijk.


De Danskijkclub heeft de volgende voorstellingen voor jou geselecteerd:

  • Vrijdag 2 maart Inside out door Conny Janssen Danst (KAF)
  • Dinsdag 20 maart Role model door DOX en Nbprojects (Corrosia)
  • Zaterdag 21 april Almost alive door Sandman/Sabine Molenaar (Corrosia)
  • Woensdag 23 mei  Grimm door ISH & Junior Company (KAF)

Kosten cursus: €50,- voor 4 avonden inclusief kaarten voor de dansvoorstellingen. Aanmelden voor de Danskijkclub Almere kan via reserveren@corrosia.nl

Neem voor meer informatie contact op met Corrosia Theater, Expo & Film via 036 5215929 of info@corrosia.nl, of kijk op www.corrosia.nl.