Danskijkclub

Meer uit een dansvoorstelling halen? Het kan met de Danskijkclub, een samenwerking tussen Corrosia Theater Expo en Film en Kunstlinie Almere Flevoland. Als lid van deze club bezoek je de meest unieke dansvoorstellingen en leer je, onder begeleiding van een expert, alles over de ins en outs van het danslandschap.

Samen met de andere deelnemers bezoek je acht bijzondere dansproducties, afwisselend in Corrosia en KAF. Voorafgaand aan de voorstelling neemt theaterwetenschapper en journalist Alexander Hiskemuller (o.a. Trouw) je mee naar de achtergrond en historische context van het stuk en krijg je tools uitgereikt over het 'hoe naar het stuk te kijken'. De geselecteerde choreografieën geven een mooi beeld van de laatste dansontwikkelingen op de grote en kleine podia. Mis ‘m niet, deze exclusieve inkijk in de actuele Nederlandse danspraktijk.

De Danskijkclub heeft de volgende voorstellingen voor jou geselecteerd:

  • Vrijdag 2 maart Inside out door Conny Janssen Danst (KAF)
  • Dinsdag 20 maart Role model door DOX en Nbprojects (Corrosia)
  • Zaterdag 21 april Almost alive door Sandman/Sabine Molenaar (Corrosia)
  • Woensdag 23 mei  Grimm door ISH & Junior Company (KAF)

Kosten cursus: €50,- voor 4 avonden inclusief kaarten voor de dansvoorstellingen. Aanmelden voor de Danskijkclub Almere kan via reserveren@corrosia.nl

Neem voor meer informatie contact op met Corrosia Theater, Expo & Film via 036 5215929 of info@corrosia.nl, of kijk op www.corrosia.nl.