Bontehond Festival

Nieuw Flevolands jeugdtheaterfestival in de meivakantie

Samen met De Meerpaal en Theatergezelschap BonteHond slaan we dit jaar de handen ineen. Gezamenlijk organiseren wij de eerste editie van het BonteHondfestival. Het jeugdtheaterfestival vindt plaats in de meivakantie op 29 april (De Meerpaal, Dronten) en 30 april (KAF, Almere). Een unieke samenwerking van Flevolandse bodem tussen twee theaters en een theaterproducent.

 

Jeugdtheaterfestival in de meivakantie voor de hele familie
Het BonteHondfestival is een vrolijk jeugdtheaterfestival voor de hele familie met voorstellingen, theaterworkshops, een minibioscoop en fotobooth en ander feestelijk gerommel rondom het festivalhart. Zowel bij ons als bij De Meerpaal hebben we voorstellingen die Theatergezelschap BonteHond momenteel speelt geprogrammeerd. Je kunt per voorstelling een los kaartje kopen of een passe-partout die toegang geeft tot meerdere voorstellingen. Het randprogramma is gratis toegankelijk.

Bijzondere samenwerking
Het BonteHondfestival is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen de twee Flevolandse theaters KAF en De Meerpaal en BonteHond, het enige professionele jeugdtheatergezelschap van de provincie. Samen willen wij kwalitatief jeugdtheater onder de aandacht brengen bij het Flevolandse publiek en met het festival een nieuwe traditie starten. De deuren van onze theaters staan op 29 of 30 april daarom wagenwijd open voor kinderen en hun (groot)ouders.

Programma Bontehondfestival 29 en 30 april

PAK’M (3+)
30 april om 10:00 u en 12:30 u in KAF

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken en spannend achter-elkaar-aan-geren voor de allerkleinsten en iedereen die er nog steeds van houdt om verstoppertje te spelen.
Meer info + tickets

Vadertje & Moedertje (6+)
29 april om 15:00 u in De Meerpaal
30 april om 16:00 u in KAF

Over sprookjes en hoe deze middeleeuwse verzinsels nog steeds onze moraal en onze rolverdeling bepalen.
Meer info + tickets

Onder Water (8+)
29 april om 11:00 u en 13:30 u in De Meerpaal
30 april om 13:30 u in KAF

Een voorstelling over trots zijn op jezelf en waar je vandaan komt. Speciaal gemaakt voor Flevolandse kinderen.
Meer info + tickets

Voor aanvang en na afloop van de voorstellingen is er van alles te doen. Kinderen kunnen o.a. theaterworkshops volgen, op de foto en plaatsnemen in de mini-bioscoop. Dit randprogramma is gratis toegankelijk.