Muziek

Soedah, laat maar

Verhalen, mooie liedjes en een proeverij van spekkoek

In Kunstlinie Almere Flevoland zit je altijd goed

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 17 oktober. Je kunt nu alvast jouw plek in de theaterzaal reserveren. Zodra de verkoop start, zorgen wij dat je de beste plek krijgt toegewezen en jij een betaallink krijgt. Zet deze voorstelling alvast maar in je agenda. Wij zorgen dat jij er bij bent!

Let op! Kaartprijs voor deze voorstelling is exclusief consumptie. Uiterlijk 1 week voor de voorstelling krijgt u een servicemail om online alvast uw drankje te kopen.

Een schat aan verhalen, over rare gewoontes, liefdesrelaties, heimwee en verlangen. Dat is Soedah, laat maar in een notendop. Rasverteller Roy Grünewald vertelt u hoe de Indo’s na de oorlog in Nederland terechtkwamen. Hoe ze opgevangen werden in barakken en moesten wennen aan het koude klimaat en Hollandse eten. Deze traumatische tijd en het onbegrip waarmee ook de tweede en derde generatie mee te maken kreeg, levert ons een juweel van een voorstelling op. In Soedah, laat maar… dist Grünewald allerhande verhalen smaakvol voor u op, ondersteund door prachtige liedjes van singer-songwriter en zangeres Esmay Usmany en regieadvies van Fred Delfgaauw.

  • Vertelvoorstelling van Roy Grünewald met liedjes van Esmay Usmany
  • Niet alleen voor Indo’s, maar voor iedereen die van mooie verhalen houdt

Een ticket voor deze voorstelling kost €24- en is exclusief consumptie.