Jeugd

Schuim 2+

Een zintuiglijke en speelse theatervoorstelling

Wat als je wereld van schuim is, zacht en veilig, vrolijk en kleurrijk, waarin alles mag en kan? Laat je verrassen en al je zintuigen prikkelen. Dat is ‘Schuim’!

‘Schuim’ is een zintuiglijke en speelse theatervoorstelling voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Waarin verbeelding en fantasie alles tot leven brengt. Contact, humor en verrassing gaan hier hand in hand. De kinderen komen in een creatieve wereld, waarin ze mogen meebewegen, spelen en bouwen. Op deze manier worden de kinderen en hun ouders/ begeleiders op een spontane manier getuige en onderdeel van de theatervoorstelling.

Theatermakers en spelers Kajetan Uranitsch en Linnet van der Wal hebben een grote passie voor theater voor de allerkleinsten. Kajetan speelt in de voorstelling Potjesman 1,5+ van regisseur Jasmin Hasler en Linnet maakte Do Re Mier voor 2+. Beide voorstellingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Festival 2 Turven Hoog. Potjesman speelt nog steeds met veel succes in binnen- en buitenland. Vanuit bewondering voor elkaars werk ontstond de behoefte om samen een nieuwe voorstelling te maken. Kajetan en Linnet zijn het idee voor de voorstelling samen gaan uitwerken en uitproberen in de Proeftuin van Festival 2 Turven Hoog in 2019. Dit was succesvol en smaakte bij de makers naar meer. Het resultaat is de nieuwe voorstelling Schuim voor kinderen én hun ouders/ begeleiders. De makers voelen zich verwant als hun enthousiasme en muzikaliteit samen komen en delen hun plezier voor wonderlijke momenten en verrassingen.

Meer informatie over de voorstelling en spelers: www.stichtinglefay.nl