Dans

Russian Classical Ballet - De notenkraker

Het prestigieuze gezelschap uit Moskou Evgeniya Bespalova komt weer terug naar Nederland om een van de meesterwerken van het klassieke ballet te presenteren. De Notenkraker is een charmant verhaal dat onze verbeelding opwekt en ons naar het koninkrijk van de fantasie vervoert.


Het Russian Classical Ballet brengt een unieke klassieke productie met een ongelooflijke realistische scenografie, gemaakt in het beroemde atelier van St. Petersburg, waar de draaiboeken voor het Bolsjojtheater, het Mariinskitheater, de Opéra Garnier of het La Scala-theater worden geproduceerd. Oogverblindende beeldjes, accessoires vervaardigd met weelderige details en met een reeks charmante melodieën die deel uitmaken van deze klassieke balletproductie. Een cast van onstuitbare solisten en artiesten, geleid door twee internationale danssterren.

Een geweldige en onweerstaanbare productie die een gedenkwaardig seizoensmoment representeert. Een uniek spektakel dat zich blijvend in het geheugen van het publiek nestelt. Om niet te missen!