Cabaret

Javier Guzman - Oudejaars

Met televisieopnames in Almere

Let op! Kaartprijs voor deze voorstelling is exclusief consumptie. Uiterlijk 1 week voor de voorstelling krijgt u een servicemail om online alvast uw drankje te kopen.

In Kunstlinie Almere Flevoland zit je altijd goed

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 17 oktober. Je kunt nu alvast jouw plek in de theaterzaal reserveren. Zodra de verkoop start, zorgen wij dat je de beste plek krijgt toegewezen en jij een betaallink krijgt.

Zet deze voorstelling alvast maar in je agenda. Wij zorgen dat jij er bij bent!

 

Zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s heeft Javier Guzman op zijn naam staan. Hij wilde eigenlijk geen oudejaarsconference maken dit jaar. Maar ja, dat jaar loopt dus zo exceptioneel, zo ridicuul dat hij geen andere keuze heeft. Dit jaar vraagt om een conference. Het zijn vaak juist de dingen waar je normaal gesproken misschien niet om moet lachen, die bij Javier ineens heel grappig zijn. Deze editie wordt anders vanwege het nu al memorabele jaar, maar ook omdat jij bij Javier Guzman op ons toneel gaat zitten. En jezelf, wie weet, ook nog eens terug kan zien op televisie. Het wordt een weergaloos goede cabaretavond over een bijzonder jaar.

 

  • Guzman’s oudejaarsconference brengt licht in het donker” **** pers over zijn vorige oudejaars
  • Deel met Javier het podium én wie weet zie je jezelf terug op televisie

 

Een ticket voor deze voorstelling kost €21,50 en is exclusief consumptie.