Cabaret

Fabian Franciscus

Van kleine autist naar groot cabaretier

In Kunstlinie Almere Flevoland zit je altijd goed

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 17 oktober. Je kunt nu alvast jouw plek in de theaterzaal reserveren. Zodra de verkoop start, zorgen wij dat je de beste plek krijgt toegewezen en jij een betaallink krijgt. Zet deze voorstelling alvast maar in je agenda. Wij zorgen dat jij er bij bent!

Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? O nee, bij je coach. Dat klinkt zo lekker sportief. Maar vond je het net als Fabian Franciscus vroeger ook best fijn om alleen in je kleine autistische wereldje te zitten? Met fobieën en zo. Benauwd was het wel. Dus door zetten maar. Gelukkig is therapie tegenwoordig überhip. Fijn, want het is soms behulpzaam, maar het levert in elk geval hilarische verhalen op die Fabian voor ons komt opdissen. Heb je ooit ‘coaching’ gehad, dan zit zijn nieuwe show Kleine Wereld vol herkenbare avonturen. Zo niet, geen zorgen. Fabian weet wel een reden te vinden waarom ook jij voor de bijl moet.

  • Nieuwe show Kleine Wereld van autistische cabaretier bekend van DWDD, Spijkers met Koppen, Lowlands, De slimste mens.
  • “Franciscus is meer dan zijn autisme. Zijn voorstelling is een aantrekkelijk voorbeeld van de emanciperende kracht van comedy” Theaterkrant

Een ticket voor deze voorstelling kost €19,50 en is inclusief consumptie.