Cabaret

Comedyclub Almere XL

De leukste comedians op één avond!

Let op! Kaartprijs voor deze voorstelling is exclusief consumptie. Uiterlijk 1 week voor de voorstelling krijgt u een servicemail om online alvast uw drankje te kopen.

In Kunstlinie Almere Flevoland zit je altijd goed

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 17 oktober. Je kunt nu alvast jouw plek in de theaterzaal reserveren. Zodra de verkoop start, zorgen wij dat je de beste plek krijgt toegewezen en jij een betaallink krijgt. Zet deze voorstelling alvast maar in je agenda. Wij zorgen dat jij er bij bent!

Voor het vierde seizoen op rij slaan Badaboom en KAF de handen ineen en presenteren Comedyclub Almere. De Grote Zaal is omgetoverd tot een echte Comedy Club met tafeltjes dichtbij het podium. Uw favoriete drankje staat alvast uitgeserveerd. Met de Almeerse comedian Arie Koomen (De Lama’s) en Wilko Terwijn (The Roast) als afwisselende gastheren, wordt de avond in goede banen geleid. De line up houden wij nog even geheim, maar je krijgt in elk geval twee doorgewinterde comedians, een opkomend talent en een headliner. Voor jou de kans om de leukste stand-up comedians van dit moment te checken.

  • Scoor snel je kaarten voor dé leukste Comedyclub van Almere
  • Bereid je voor op een avond snoeihard vermaak!

Een ticket voor deze voorstelling kost €17,50 en is exclusief consumptie.