Jeugd

Woezel en Pip (3+)

Woezel & Pip en de Tijdmachine (Reprise)

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Naar het land van ‘nog niet gebeurd’. Een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

Na de hitvoorstelling Op zoek naar de Sloddervos!  beleven Woezel en Pip in hun nieuwe familievoorstelling: Woezel & Pip en de Tijdmachine een groots avontuur. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.  

Maak voordat je naar de voorstelling komt een mooie tekening van de tijdmachine die jij zou bouwen en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand. Wie weet zie jij jouw kunstwerk terug op het podium! Ook kan er na de voorstelling gezellig geknuffeld worden met Woezel en Pip in de foyer!

Blijf op de hoogte van alle jeugdvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF kids nieuwsbrief.