Toneel

Poker (16+)

Raymi Sambo

Henry, Philip, Chico en Jackson zijn vier succesvolle mannen. Ze hebben hoge posities en hun gezinnen voldoen aan het ideaalbeeld. Elke vrijdag komen ze bij elkaar om een potje te pokeren. Weg van alle werkstress, vrouw en kinderen, even alleen mannen onder elkaar. Tijdens deze pokeravond vallen de maskers af en kunnen de mannen helemaal zichzelf zijn: in hun eigen, veilige omgeving hebben ze gemeenschap met elkaar, ver weg van de “gewone” wereld. De wereld waarin ze niet kunnen zijn wie ze willen zijn, waarin jezelf zijn betekent dat je alles kwijt kan raken wat je dierbaar is.

<>Poker vertelt een verhaal over hechte vriendschap, verwachtingen, achterdocht en vertrouwen, over het belang van jezelf kunnen zijn en over het ontmaskeren van gezichten en sluimerende, diepgewortelde angsten.

Het verhaal is geregisseerd door Stichting Raymi Sambo Maakt. Dit is een organisatie die voorstellingen maakt waarbij de focus ligt op actuele thema’s en nog steeds niet vertelde verhalen, in een universele context. Hun doel is om voorstellingen te maken die relevant zijn voor een brede, cultureel diverse publieksgroep.

Blijf op de hoogte van alle theatervoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF Podium nieuwsbrief