Cabaret

Nienke Plas

Van de Hak op de tak - Reprise

“Welkom bij m’n aller eerste eigenste show! Mijn naam is Nienke Plas en tof dat je kijkt. Als je mijn show leuk vindt, vergeet dan niet die handen op elkaar te zetten en je te abonneren op de nieuwsbrief van KAF!”

Als haar voorstelling een vlog was, zou dit zomaar de opening kunnen zijn. Nienke Plas is namelijk bekend van haar stuiterende persoonlijkheid op het internet. Én van haar razend enthousiaste persoonlijkheid in het echt. Almere wist direct wie Nienke was toen ze haar try-out bij KAF aankondigde, daarom is het blauw-duimpje-omhoog geweldig dat ze nu haar show in de grote zaal komt spelen.

Over ‘Van de Hak op de Tak’
Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

 

Kom je ook?
In het Facebook event blijf je op de hoogte van updates, zie je welke vrienden de voorstellingen nog meer bezoeken en kun je vrienden uitnodigen om met je mee te gaan.

Blijf op de hoogte van alle comedyvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF comedy nieuwsbrief.