Cabaret

Najib Amhali

Waar was ik?

Hij kwam terug, met een onwijze klapper. Vijf uitverkochte try-outs in KAF, staande ovaties, ontroerde bezoekers en een razend enthousiaste Ally de Aap op bezoek. De show van Najib is helemaal klaar en is op veler verzoek te zien in KAF. Twee avonden in de Grote Zaal, dit wordt nog meer energie, nog meer liefde en tranen met tuiten van het lachen.

Over Najib
Najib Amhali wist in een rap tempo furore te maken als cabaretier met zijn enthousiaste en scherpe comedy. Er is bijna niemand die bij een Chinees restaurant, zonder te grinniken, een nummer honderdachtenveertig kan bestellen. Naast zijn comedyvoorstellingen schittert Najib in menig televisieprogramma en is op het witte doek te zien in verschillende films. In 2017 speelde hij samen met onder andere Jandino Asporaat de Kuip plat en startte hij met het schrijven aan zijn nieuwe voorstelling. Dit wordt gegarandeerd een onwijs leuke avond!

Over de show
In ‘Waar was ik?’ geeft Najib het antwoord op de vraag waarom hij in 2017 al zijn shows annuleerde, neemt hij je mee in zijn leven als vader, als partner, als artiest en vooral als Najib. De avond is geslaagd als je hebt gelachen, herinneringen hebt gemaakt en opgerakeld én dat jij je aan het einde afvraagt: ‘waar was ik?’

Blijf op de hoogte van alle comedyvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF comedy nieuwsbrief. 

Let op: deze show is exclusief consumptie