Musical

Musical4daagse (6+)

Word een musicalster in 4 dagen!

Vanwege het coronavirus wordt de Musical4daagse verplaatst. 

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!
Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip. Zij werken samen met 10 grote theaters o.a. Stadsschouwburg Haarlem, Theater Singer Laren, Theater de Flint in Amersfoort, Parktheater Eindhoven, Orpheus Apeldoorn. Deze zomervakantie is de Musical4daagse voor de eerste keer in het KAF Theater Almere

4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musicalles te volgen. Durf jij het aan?!

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 14 juli t/ 17 juli 2020 Inschrijven kan tot 30 juni 2020 via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats!

Goed om te weten

Zie ook
Website:
www.musical4daagse.nl