Jeugd

mobiel lab: Don't hit Mama (12+)

O.a met negen dansers, een DJ en een MC

Het volwassen Clubevent van Don’t Hit Mama in handen van een nieuwe generatie urban makers. Over de bron van hiphop, van beweging. In jou, naast jou, om je heen.

Het Clubevent is een kruising tussen een dansvoorstelling en een club; dansers en bezoekers staan samen op het toneel. 

Nu daagt Don’t Hit Mama een nieuwe generatie makers uit. Een pool van dansmakers uit het hiphop veld brengt samen met jonge en meer ervaren dansers een nieuwe kijk op het clubevent, genaamd Mobiel Lab. 

Je loopt als bezoeker rond, omringd door een uitbundige, uitnodigende en prettig gestoorde danscrew. Ingrediënten: urban dans, spel, rap, een DJ, wat mobiele decorstukken. Uitkomst: elke voorstelling anders. Verzekerd: een vrolijke, ongebruikelijke belevenis waarbij je, nog voordat je het in de gaten hebt, ook deelnemer bent. Van levensbelang: dans, meedoen, in beweging blijven. Nooit onder dwang, steeds op onweerstaanbare beats.

Bezetting: negen dansers uit het urban circuit, waaronder leden van de Samenscholing, een onweerstaanbare interne training van Don’t Hit Mama. Plus een DJ en een man of vrouw aan de microfoon [of: Master of Ceremony]. 

Blijf op de hoogte van alle jeugdvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF kids nieuwsbrief.