Muziek

La Rêveuse: triosonates van Buxtehude

MUSICA FANTASTICA

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen voorstellingen, geen exposities, geen horeca in de Citylounge, geen architectuurtours en workshops in KAF. Meer informatie op onze homepage.

Twee jaar na een schitterend optreden op de PurcellDag brengt ensemble La Rêveuse een eerbetoon aan Dietrich Buxtehude, sleutelfiguur van de Noord-Duitse barokmuziek. Dietrich staat bekend om zijn dramatische en contrastrijke stijl, ook wel de 'stylus fantasticus' en heeft vele grote namen, waaronder Johann Sebastian Bach, geinspireerd. 

La Rêveuse speelt samen met onder andere Dietrich Becker, dé grootmeester van de stylus fantasticus, en het Buxtehude orgelfenomeen. Een groots muzikaal spektakel, waarin u kunt genieten van Buxtehude's meest virtuoze en fantasierijke sonates. Beleef de Duitse barok-muziek op haar best!

 

Let op: deze show is exclusief consumptie

Blijf op de hoogte van alle theatervoorstellingen in KAF!

Schrijf je in voor de KAF Podium nieuwsbrief.