Opera

La Bohème

Een onvergetelijke, avondvullende opera

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen voorstellingen, geen exposities, geen horeca in de Citylounge, geen architectuurtours en workshops in KAF. Meer informatie op onze homepage.

 

 

Eén van Giacomo Puccini's allermooiste opera’s, La Bohème, wordt gekenmerkt door vrolijkheid tegenover dramatiek en prachtige melodieën. Het verhaal vertelt ons over de arme dichter Rodolfo die verliefd is op het naaistertje Mimi, die aan een dodelijke ziekte lijdt. Na een korte scheiding wordt het stel herenigd, maar sterft Mimi in de armen van haar Rodolfo.

Deze indrukwekkende en onvergetelijke, avondvullende opera wordt uitgevoerd door Italiaanse topsolisten, het koor en orkest van de Nationale Opera van Odessa. Een unieke internationale coproductie van de Nationale Opera van Odessa en MTSM Nederland. Betoverend en onvergetelijk. Kom genieten van opera op haar best!

De voorstelling wordt in het Italiaans gezongen met Nederlandse ondertiteling.