Cabaret

Farbod Moghaddam

Vers van de pers

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen voorstellingen, geen exposities, geen horeca in de Citylounge, geen architectuurtours en workshops in KAF. Meer informatie op onze homepage.

Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland is Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) een echte alleskunner: stand-up comedian, cabaretier, presentator, youtuber en workshopdocent. In Vers van de Pers neemt Farbod je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. 

 

Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen. Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit duizend en één nachten? Gaat hij eindelijk zijn rijbewijs halen? Verwacht in ieder geval een avond vol emotie, inspiratie. En sarcasme.

Blijf op de hoogte van alle comedyvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF comedy nieuwsbrief.