Cabaret

Comedyclub Almere

De hardste comedyclub van Nederland

Comedyclub Almere begint een begrip te worden in comedyland! Daarom komen KAF en Badaboom dit seizoen terug met het succesvolle concept. Wat kun je verwachten? Een compleet avondje uit, in het tofste comedytheater van Nederland. Een line-up van zeer grote comedians en de hardste opkomende talenten, op het zelfde podium, speciaal voor jou. Geen tribune, maar een lekkere café-opstelling. Dit is comedy op z'n best!

Line-up
Je weet van te voren niet welke acts er spelen. Dat is spannend! Je krijgt sowieso twee doorgewinterde comedians op het programma, een opkomend talent en een headliner. Afgelopen seizoen hebben we Roué Verveer, Najib Amhali, Edson da Graça en meer van dat soort podiumtijgers op de line-up gehad.

XL en XXL
Ontstaan in onze Kleine Zaal, begon het wat te kriebelen. Konden we dit intieme concept nog net iets groter maken, nét wat grotere acts boeken en toch de sfeer behouden? Het is ons gelukt. Komend seizoen hebben we twee keer een XL (Middenzaal) en één keer een XXL (Grote Zaal) editie. Welke kom jij bezoeken?

Over Badaboom
Bij KAF hechten we waarde aan lokaal draagvlak. We geloven in de kracht van onze polderse klei, zien prachtige dingen ontstaan en talentvolle mensen in onze stad rondlopen. Zo ook onze buurman, Arie Koomen. Je kent Arie als comedian bij de Lama's, stand-up rockster en natuurlijk als één helft van het duo Arie en Silvester. Naast zijn eigen podiumkunsten is hij een strijder bij Badaboom. Dit comedycollectief, bestaande uit Wilko Terwijn, Menno Stam, Vincent Geers en natuurlijk Arie, verzorgt al jaren de artiesten van onze comedyclub.

Blijf op de hoogte van alle comedyvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF comedy nieuwsbrief.

 

Blijf op de hoogte van alle comedyvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de KAF comedy nieuwsbrief.