Toneel

Troost en zonen - Try-out

Suburbia

Grootvader van 75, zijn zoon van 50plus en twee kleinzoons van begin 30. Opa vult zijn pensioengat als Schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken. En de kleinzoons? Die zitten knel in hun carrières, hun liefdes. Al jaren hebben ze elkaar niet willen zien.

Een gewelddadige speling van het lot maakt dat ze alsnog op elkaar aangewezen zijn. Grootvader zal, samen met zijn kleinzoons weer voor zijn ‘kind’ moeten zorgen. Even lijkt de familie weer een warm en veilig nest. Maar binnen de kortste keren raken ze verstrikt in hun verleden, heden en toekomst.

Een zwarte komedie over vier mannen van drie verschillende generaties, zonder moeder of partner. Komisch in hun tragiek. Tragisch in hun verbondenheid.


Schrijver Peer Wittenbols en regisseur Rob Ligthert maakten eerder voor Suburbia Winterbloemen. Sinds de jaren negentig hebben zij een rijk geschakeerd oeuvre opgebouwd en oogstten succes met toneelstukken als Liefdeslied, Honingjagers en Winterbloemen.

Spel: Peter Blok, Aus Greidanus sr., Justus van Dillen en Xander van Vledder

Tekst: Peer Wittenbols

Regie: Rob Ligthert

Decor en licht: Catharina Scholten

Kostuum: Bernadette Corstens

 

Facebook event
In het Facebook event blijf je op de hoogte van updates, zie je welke vrienden de voorstellingen nog meer bezoeken en kun je vrienden uitnodigen om met je mee te gaan.

Blijf op de hoogte van alle podiumvoorstellingen in KAF!
Schrijf je in voor de podium nieuwsbrief.